Translate

יום ראשון, 20 במאי 2012

גלידת במבה קפואה

אפשר גם לשים בתבניות אנגליש קייק ולחתוך כעוגה
מצרכים:
2 ביצים
שלושת רבע כוס סוכר
שמנת מתוקה
חבילת במבה 80 גרם(אני השתמשתי בכמה קטנות)
כפית תמצית וניל

ההכנה:
1. מפרידים את הביצים
מקציפים את החלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד שמתקבל קצף יציב

2. מוסיפים את החלמונים למיקסר ומקציפים כדקה מעבירים לקערה
3.מקציפים את השמנת ומאחדים הכל יחד מוסיפים כפית תמצית וניל
4.מועכים במבה ומערבבים בתערובת
אפשר לאכול כעבור 4 שעות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה